Klanttevredenheid

WhiteVan010 streeft naar de hoogste klantbeoordelingen. Waar anderen stoppen, doen wij net een stap extra met onze dienstverlening. Wij denken vanuit de behoeften van de klant. Onze focus is dan ook gericht op ontzorgen.

 

Transparantie

Heldere communicatie staat bij ons hoog in het vaandel. Zo weet u waar u aan toe bent, maar wij ook. Want, 'Goede voorbereiding is het halve werk'. Daarnaast zijn onze tarieven duidelijk en vrij van onverwachte kosten. 

 

Efficiëntie

Vanwege onze nadruk op efficiënt werken,  kunnen we scherpe tarieven hanteren. U bespaart geld en tijd als u vlug geholpen bent, en wij kunnen direct weer een volgende klant tevreden stellen.

 "It's a van and it's white. That's all". Vanuit 010 Logistics is WhiteVan010 ontstaan als lokale vervoerder, gevestigd in het centrum van Rotterdam. Inmiddels heeft WhiteVan010 een omvangrijke klantenkring in de directe omgeving gevormd. Of het nu gaat om vracht op pallets of een nieuwe kast van Ikea: u vraagt, wij rijden. Tevens kunnen wij uw goederen opslaan en uw overslag en distributie verzorgen. Ook als u twijfelt, vraag ons naar de mogelijkheden. We hebben vrijwel altijd een oplossing, want niets is onmogelijk. 

 

Enkelen van onze zakelijke partners: